NB. de site en zeker deze pagina was nogal verouderd, ik heb de meeste links van deze pagina tijdelijk verwijderd en plaats ze wellicht weer terug als ik tijd heb gehad ze te controleren.


Persoonlijk

YouTube
Mijn YouTube kanaal met filmpjes van natuurbelevingen.


Mastodon
Link naar mijn Mastodon account.Internet

www.linktips.nl
Echt een hele handige! Je kunt hier postcodes, telefoonnummers, straten, routes enz. enz. zoeken, direct vanaf deze pagina. Ook opdrachten voor Google of de NS-reisplanner kun je hier invoeren, teveel om op te noemen.

www.google.nl
De zoeksite van dit moment. Als ik iets zoek over een willekeurig onderwerp kijk ik meestal eerst hier.

Vereniging/ club

www.ouderalleen.nl
Site voor alleenstaande ouders. Tips, uitjes, ervaringen en gewoon contacten. Erg handig en leuk als je thuis geen volwassen partner hebt voor steun en advies over je kinderen. Ook handig om gezelschap te hebben terwijl de kinderen spelen bijvoorbeeld.


www.mensa.nl
Site van vereniging Mensa Nederland. Vereniging voor mensen met een IQ in het 98e of 99e percentiel.


Hiq

www.hiq.nl
Advies en informatie over hoogbegaafdheid. Met name ook een vrij volledig overzicht met kenmerken waaraan het te herkennen is.


hoogbegaafd.pagina.nl
Startpagina dochter met allerlei links naar pagina's over hIQ en/of hoogbegaafdheid.


www.hoogbegaafdheid.nl
Site van het Fonds Hoogbegaafdheid, gericht op een verbetering van de positie van hoogbegaafden binnen de maatschappij.

SmartKids!
Site van een stichting die ik een warm hart toedraag met een geweldige goede visie en doelstelling. Slimme kinderen in ontwikkelingslanden laten studeren om ze de kans te geven hun tallent in te zetten bij het ontwikkelen van hun land.


www.intelligentietest.nl
Een site met heel erg veel IQ testen, informatie, links over IQ, testen en boeken over gerelateerde onderwerpen.


Pompoenenboekje Zelden een kookboek gezien dat zo volledig, consequent en duidelijk is met gevarieerde en lekkere recepten voor pompoen. Op de site staat tevens heel veel praktische informatie over pompoenen, pompoen schoonmaken, pompoen snijden etc. Je kunt je ook aanmelden voor een nieuwsbrief om alvast een aantal pompoenrecepten uit te proberen voordat je het boekje koopt.